Nyt kun pentuja on odotettavissa, sain otettua itsestäni niskasta kiinni ja aloittaa pentublogin. Edellisestä blogikirjoituksesta taitaa olla jo vuosia, mutta nyt otetaan uusi yritys ja yritän kirjoittaa ahkerasti.

 

 

Sinna alkaa olemaan viimeisillään. Tänään on 64 vrk ensimmäisestä astutuksesta ja 63 vrk toisesta astutuksesta. Kävimme maanantaina 2.5 ultrassa ja kaikki oli ok. Ultrassa näkyi kaksi pentua.

Lämpöjä mittaillaan monta kertaa päivässä ja tänään se merkittävin juttu tapahtui. Aamulla klo 9 Sinnan lämpö heilahti alas, 36.8. Ruokaa ei maistettu lainkaan. Päivällä klo 12 otettiin lämpö uudestaan, mutta tuolloin ei ollut vielä juurikaan noussut, 36.9. Muuten Sinna on ollut rauhallinen, makoilee välillä pentulaatikossa ja pariin otteeseen vähän pedannut. Iltapäivällä klo 15:30 lämpö lähti odotettavaan nousuut, 37.6. Päivän mittaan ollaan tehty pieniä lenkkejä ja nyt iltapäivällä Armi teki Sinnan kanssa kunnon lenkin, josko se vähän edistäisi synnytyksen käynnistymistä. Ja suht reippaasti Sinna oli vielä lenkillä mennyt.

Tällä hetkellä Sinna nukkuu keräen voimia tulevaan. Luulenpa että yöstä tuleekin sitten levotonta.. Olemme nukkuneet Sinnan kanssa pentuhuoneessa jo sunnuntaista asti. Parin päivän ajan olen huomannut, että Sinna on kokoajan vieressä ja hakee paljon huomiota ja seuraa heti perässä toiseen huoneeseen.

 

Vielä siis odottaminen jatkuu mittailemalla lämpöjä ja seurailemalla Sinnaa... Päivitän tänne tilannetta illan mittaan. Jos synnytys ei käynnisty,  edessä on huomenna sektio. Ja on melko odotettavaa, että nämä pennut ovat melko suuria jo, sillä päivätkin ovat jo pitkällä. Tämä tuo myös hieman haastetta Sinnalle synnytykseen.. Nyt vaan peukut pystyyn, että kaikki menisi hyvin ja synnytys käynnistyy itsestään :)


 


Keskiviikko 4.5.2011

Tilanne klo 19:

Pieni lenkki tehty. Lämpö kääntyi valitettavasti laskuun 37,2,

vaikka nousua pitäisi tulla ainakin sinne 38 asteeseen.

Jatketaan seuraamista ja odottamista.

Tilanne klo 22:

Taas lenkkeilty ja tällä kertaa vähän pidempi lenkki. Lämpö nousi 37,5.

Edelleen seuraillaan.. Toivotaan että lämpö jatkaa nousuaan ja yöllä alkaisi jo jotain tapahtumaan.